Political Blondes

21 07 2010

Nu stiu daca lumea a luat-o razna, sau cea cu probleme sunt eu. Dupa ce am auzit vestea conform careia pipita Udrea devine sefa PDL Bucuresti, dau peste articolul altei consoarte de nuanta, Joan Smith( http://www.politicalblonde.com) . Nu am urmarit publicatiile doamnei si nici nu sunt la curent cu munca acesteia, dar ultimul articol din seria blondelor nu m-a lasat indiferent.

Ce spune pe scurt acest articol? Doamna ministru este elogiata pentru filantropia manifestata vis-a-vis de oamenii afectati de inundatii. Si nu va ganditi ca este vorba despre alimente sau haine, ci despre niste minunate perechi de stiletto daruite doamnelor. Se presupune ca acesti pantofi le vor ajuta sa depaseasca mai usor clipele de cosmar, oferindu-le o noua perspectiva asupra viitorului. Cu siguranta locatarele din Saucesti isi pierdusera in urma inundatiilor pretioasele perechi de stiletto ce nu lipseau din ograda, fara de care nu puteau merge duminica la slujba mondena din cadrul Bisericii.

Probabil ca acei pantofi sunt o replica scumpa a balerinilor lui Dorothy, iar la fiecare lovitura din tocurile inalte si subtiri se va mai ridica o casa, se vor mai retrage apele, si asa mai departe.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: