Curatenie la Guvern

2 10 2010

Sezonul demiterilor sau al falselor demisii, pare in toi. Presedintele este hotarat sa faca curatenie si sa-si reimprospateze „haita”.

Vechea garda a PD-L, principala sustinatoare a lui Traian Basescu, si-a terminat actul odata cu remanierea din septembrie. Sub diverse motive, acestia s-au retras benevoli de la carma cabinetelor pe care le reprezentau. Sa urmarim insa traiectoria guvernamentala a celorlalti doi simpatizanti care ramasesera in joc, nu pentru mult timp insa.

In momente dificile pentru Romania, un om maret se inalta pentru a ne reaminti ce este onoarea si demnitatea. Cineva trebuie sa continue seria demisiilor onorabile. Pe numele sau, Vasile Blaga, a intreprins un gest maret pentru natiune. S-a retras onorific dupa revolta subordonatilor. Daca Videanu si Berceanu au cedat in fata nemultumirii opozitiei din cadrul partidului, probabil si ministrul de la Interne vrea sa continue cauza predecesorilor sai.

Acum, revenind la „il capo di tutti capi”, ma intreb de ce nu vrea sa isi urmeze  subalternii. Daca tot a felicitat initiativa fostului ministru, considerand-o un gest normal in actuala situatie, de ce nu ii urmeaza exemplul? Probabil sindicalistii si ceilalti oameni care au iesit in strada nu au fost suficient de convingatori. In fata lui Traian Basescu pare ca se ridica o tara intreaga si, totusi, nu simte nevoia sa faca un gest normal, ma repet, in actuala situatie.

Si acum, ultima, dar nu cea din urma, doamna Elena Udrea. Aceasta a afirmat astazi, prin intermediul unei declaratii, ca cei care vor sa-l atace pe Traian Basescu, arunca intai cu noroi in ea. Ministrul Turismului nu ar trebui sa o ia personal, este criticata cu motiv, conform performantelor acesteia. Dar, intr-adevar, nu il putem uita pe presedinte, cel care i-a asigurat numirea in functie.

Salut intentia domnului Blaga si sper ca va declansa un val de acest fel in randul intregului partid, si nu numai.

(din seria articolelor scrise la http://renne.ro)

Reclame

Acțiuni

informatie

One response

2 10 2010
Curatenie la Guvern - Ziarul toateBlogurile.ro

[…] Curatenie la Guvern Sat Oct 02, 2010 13:31 pm Sezonul demiterilor sau al falselor demisii, pare in toi. Presedintele este hotarat sa faca curatenie si sa-si reimprospateze “haita”. Vechea garda a PD-L, principala sustinatoare a lui Traian Basescu, si-a terminat actul odata cu remanierea din septembrie. Sub diverse motive, acestia s-au retras benevoli de la carma cabinetelor pe care le reprezentau. Sa urmarim insa […] […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: