Valetii vagabonzii

25 06 2012

Ca sa nu se creeze discriminari temporale sau sa spuna lumea ca sunt eu prost dispusa dimineata, am trecut de la mini-seria diminetilor bucurestene agitate la dupa-amiezi.

Ma duc si eu ca tot omu` in Centru Vechi (pe care in ultima perioada incerc sa il evit din ce in ce mai mult) si caut un loc de parcare pe undeva pe stradute. Locuri de parcare nema, dar puradei desculti care fac pe valetii garla. Nu stiu cum se face, caci nu a plouat prea mult in ultimul timp, dar astia se inmultesc pe zi ce trece, mai ceva ca ciupercile. Fiecare si-a adjudecat cate o zona si pazeste sa nu ii platesti un onorariu decent daca vrei sa mai ai un strat de vopsea uniform. Locuri de parcare nu avem, dar strazile sunt pline de puradei si pierde-vara care iti cer bani ca vrei sa parchezi pe acel spatiu liber pe care si l-au adjudecat. Si uite cum domnesc acestia linistiti ca doar nu vreti sa se deranjeze autoritatile sa ii imprastie.

Pana vom ajunge si noi la urmatorul nivel – Civilizatie – va trebui sa ne inarmam cu nervi de otel ca sa facem fata tuturor probelor pe care le avem de intampinat de cand iesim din casa si pana la destinatie.

P.S.: Inchideti geamurile la semafor!!

 

Vagabonzi


Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: