Inspiratie pentru Good Deeds

19 07 2012

Nu am reusit sa ajung sa vad noile filme in voga (Spiderman, Ice Age sau Madagascar) dar, in schimb, am reusit sa vad Good Deeds. Nu a avut acelasi impact si grad de dramatism precum The Pursuit of Happiness, probabil ca nici nu era acesta scopul, dar mesajul este interesant si filmul este placut de urmarit.

Tyler Perry, scenaristul si regizorul, il interpreteaza pe omul de afaceri Wesley Deeds, un personaj cu o viata monotona, dominata de actiuni repetitive si predictibile. Dupa moartea tatalui, acesta a preluat afacerile, dedicandu-se intru totul muncii, s-a logodit cu fata aleasa de mama sa si are grija de fratele ratacitor. Viata lui se schimba cand o cunoaste pe Lindsey (Thandie Newton), angajata a firmei la departamentul de curatenie, care a fost evacuata si doarme impreuna cu fetita prin masina sau adaposturi sociale. Sfarsitul reprezinta un happy end in stil hollywoodian pe care va las sa il descoperiti singuri.

Good Deeds

Cu siguranta lumea ar fi mult mai frumoasa daca fiecare dintre noi ar realiza o fapta buna pentru un semen de-al nostru, in limita posibilitatilor. Prietena cu care am urmarit acest film imi spunea candva ca s-a saturat sa vada oameni rai si indiferenti, caci astfel nu vom progresa niciodata. Eu sunt convinsa ca daca oferim cat mai multe exemple pozitive, la un moment dat se va intampla ceva.


Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: