Meet All Hallow!

6 08 2012

All Hallow

Aflasem ca numarul 9 al revistei DoR vine insotit de 2 suplimente, printre care si All Hallow. M-am gandit ca trebuie sa fie vorba despre ceva interesant din moment ce vin cu recomandarea calduroasa a echipei Decat o Revista.

Ce ma atrage pe mine la o revista? Bineinteles coperta. Si nu, chiar nu sunt o persoana care in mod normal se lasa vrajita de ambalaj, dar consider ca in cazul unei carti sau unei reviste, coperta trebuie sa fie cartea de vizita, sa exprime printr-o imagine tot crezul ei. Mi-a placut formatul ei mare, caci demult nu am mai vazut o revista cu coperti mari si impunatoare. Apoi vine titlul care troneaza ca o metafora. Aceste doua elemente te pregatesc pentru ce vei descoperi in interior.

Introducerea lui Barna Nemethi,redactorul sef reprezinta un mesaj simplu, dar atat de profund. Randurile parca vibreaza, simti patosul din spatele lor si dorinta care anima mecanismul numit “All Hallow”. Nu am mai citit de foarte multa vreme un text atat de captivant, de realist si miscator . Articolul reprezinta un semnal de alarma fata de pervertirea creatiei si nevoia de nou, de creatii care sa iasa din tiparele prafuite. Este o apologie pentru aventura si parcursul creatiei si al experientei, in detrimentul unui produs final aliniat normelor.

Ce mi-ar placea mie sa vad in urmatorul numar:

–          Nu sunt pasionata de fotografie dar apreciez niste cadre interesante. Mi-ar placea sa vad mai multa diversitate. Fotografiile nud cu Veronica Pascu ofera o perspectiva noua, departe de pictorialele cu modele photoshop-ate, insa ele ocupa mai mult de un sfert din numarul de pagini al revistei.

–          Restul revistei contine interviuri si poze cu Monica Barladeanu si Bogdan Serban. Mi-a placut mult pictorialul cu Monica Barladeanu, precum si interviul. Nu am mai citit un interviu cu ea si mi-a facut placere sa o descopar. Sper totusi sa contina si alte informatii, pe langa interviurile bogate.

“We are the hallow men. The straw men. The empty men. We want you to fill us, make us whole again. And we won’t stop until we are overflowed.” Asa suna actul de razboi impotriva lipsei de continut si substanta. Daca vreti sa sustineti cauza lor, nu ii pierdeti din vedere pe cei de la All Hallow.

P.S.: Tin sa mentionez ca aceasta este parerea umila si neavizata a unui cititor pasionat de lecturi diverse.

Nota: Poza este luata de pe: http://allhollow.com/blog/all-hollow-magazine-the-pilot-issue/

 

 

 

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: