Introducing…the first Instagram competition!

16 09 2012

Instagram Competition

Surprizele au inceput sa se anunte in aceasta perioada premergatoare inceperii Webstock 2012. Fiind un eveniment legat de social media, nu putea sa nu genereze momente interactive. Dupa cum se poate observa si din titlu, este vorba despre primul concurs pe Instagram organizat in Romania de catre Evensys si Vodafone in perioada 13 – 18 septembrie.

Ce trebuie sa faceti ca sa luati parte la concurs? Cei care utilizeaza aceasta aplicatie de photo sharing isi pot inscrie o poza care sa aiba ca motiv principal conceptul „Impreuna”. Organizatorii isi propun sa inoculeze prin prisma acestuia ideea de comunitate si sa ii apropie pe cei cu aceleasi ganduri, valori si pasiuni. Dupa ce ati realizat fotografia sugestiva pentru acest concept, postati-o pe Instagram adaugand in textul de descriere (titlul, numele pozei) si hashtag-ul #Impreuna. Dupa ce ati urmat acesti pasi trimiteti link-ul catre poza la adresa office@evensys.ro, alaturi de datele voastre de contact.(nume si numar de telefon). Si pentru ca conceptul de „punct ochit, punct lovit” este adesea utopic, aveti oportunitatea sa inscrieti in concurs 3 fotografii.:)

Castigatorul va fi desemnat de catre un juriu format din bloggeri cunoscuti (evident utilizatori de Instagram) care vor alege cele mai tari 20 de fotografii care sa faca parte din „Colectia Impreuna”. Imaginile acestea vor fi imprimate pe tricourile participantilor la Webstock 2012. De asemenea, vor aparea si intr-un ghid de blogging ce va fi distribuit in cadrul evenimentului si intr-o expozitie gazduita de Vodafone Experience Store (din AFI Palace Cotroceni). Doar una din cele 20 de fotografii va fi selectata pentru acordarea unui premiu surpriza de catre Vodafone, care va face deliciul pasionatilor de fotografie.

 

Puteti solicita inca o invitatie gratuita la eveniment pe site-ul: http://www.webstock.ro/solicita-invitatie/.

Anunțuri

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: