After Webstock Part II

12 10 2012

Am revenit dupa cateva zile de pauza la ce a insemnat pentru mine experienta Webstock 2012. V-am prezentat anterior cum a decurs prima parte a evenimentului. Dupa aceasta, am fost nevoiti sa ne alegem din pacate unul din cele trei micro-evenimente. Eu am optat pentru Social Media Professionals.

A fost interesant de observat evolutia Vodafone-ului pe scena Webstock. Desi prezentarile acestora au abundat in informatii, oferindu-ne un insight asupra tacticilor de social media abordate, a lipsit dinamismul lor, ceva care sa te captiveze. Care este secretul lor? Interactiunea rapida intre departamente, au noua persoane care activeaza pe aria de social (Facebook+Twitter+Forumul Vodafone pentru suport clienti), detin un forum cu 12.000 de utilizatori inregistrati.

Cea mai interesanta prezentare a apartinut celor de la BitDefender, care au stiut sa alterneze partile statice dedicate transmiterii datelor cu cele interactive.

Au fost prezenti si cei de la Continental Hotels care au povestit timorati ce activitati desfasoara ei. Din punctul meu de vedere, puteau utiliza altfel minutele oferite dar oricum le dorim succes in ceea ce isi propun.

Bila mea alba merge catre Bobby Voicu. A reusit sa sublinieze trei puncte importante: ce inseamna sa fii specialist in social media, ce inseamna sa fii client in acest domeniu si care este relatia intre cei doi. Totul asezonat cu o serie de factori despre cum trebuie procedat pentru o colaborare productiva. Congrats`!

Mi-a placut si de Monica Jitariuc care ne-a introdus in universul „The Practice”.

Partenerii evenimentului au fost prezenti acolo cu cate un stand si surprize pentru participanti. Astfel am baut cel mai bun cappuccino de cand sunt in Bucuresti preparat de Don Cafe, am tastat pe prima tastatura realizata din cutii de bere a celor de la Staropramen (ideea apartinand celor de la RoboFun), am primit o super carticica de la Vodafone ca parte a campaniei de renuntare la factura clasica in favoarea celei electronice (desenele au fost realizate de catre Madalina Andronic, care creeaza niste super cescute de portelan si tablouri in posesia carora sper sa intru curand 🙂 ).  Spre rusinea mea, nu am zabovit pe la standul celor de la HP si BitDefender, dar pregatisera si acestia suprize dragute pentru pasionati.

Carte vodafone

Tastatura Staropramen

Inchei prin a-i felicita pe castigatorii Webstock Awards si pe cei de la Evensys pentru un super eveniment. See you next year!

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: