Importarea esuata a unui brand

5 12 2012

Mai tineti voi minte filmul in care Piper Perabo interpreta rolul unei tinere doritoare de a fi cantareata dar nu reusea sa treaca peste tracul care se instala cand urca pe scena? Bineinteles ca il tineti minte, caci este vorba despre Coyote Ugly.

Mie mi-a placut mult filmul si mereu m-am gandit cat de tare ar fi daca am avea si noi un bar ca ala. Cred ca toata studentia mi-as fi petrecut-o acolo :). Ei, ce credeti? Chiar s-a deschis un astfel de bar in Constanta. Bucurie, bucurie, hai sa mergem sa vedem isprava.

Coyote Ugly

Coyote Ugly

Din pacate, clubul nu aduce cu nimic din ceea ce vedeti in film. Decorul este ok, muzica si atmosfera sunt si ele acolo, doar ca spectacolul care ar trebui sa stea la baza acestui concept este inexistent. Cat am stat acolo am vazut o singura coregrafie si aceea deloc impresionanta. Intr-adevar se urcau fetele pe bar si dantuiau putin, multa vorbaraia la microfon de se enervau participantii la distractie si cam atat. Pacat de potentialul acestui concept.

Ar fi trebuit sa se investeasca in pregatirea fetelor si in coregrafii. Sa aduca dame bine si pline de sex-appeal care sa anime atmosfera cu adevarat. Va dati seama ce iesea acolo? Orisicum, localul este nice si este o schimbare in decorul constantean al cluburilor.

Coyote Ugly Saloon a fost infiintat in 1993 in New York, Statele Unite ale Americii, de catre Liliana Lovell. Conceptul a devenit faimos in intreaga lume datorita filmului Coyote Ugly aparut in anul 2000.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial al clubului: http://www.coyoteuglysaloon.com/history.html

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: