Tot ce poti darui intr-o cutie de pantofi

7 12 2012

De cand a luat fiinta acest blog am incercat sa nu expun teme sau evenimente arhidezbatute in alte publicatii sau site-uri. De felul meu, cand sunt asediata cu informatii din toate directiile despre un anumit subiect, tind sa devin alergica la auzul acestuia (ex.:  ca atunci cand sunt premieri de filme – recentul Skyfall – James Bond) astfel ca evit blogurile si alte publicatii online. Tinde sa devina subiectul zilei respective si orice site as deschide este acolo. Drept urmare eu nu am vazut acest film si nici nu imi doresc sa il vad vreodata.

In ciuda acestuia fapt, consider ca sunt initiative ale unor oameni bine intentionati care ar trebui raspandite si arhiraspandite peste tot. Astfel ca, atunci cand am citit postul de pe chinezu.eu referitor la campania Shoebox am zis ca trebui sa duc vorba mai departe, nu sa ma limitez la a contribui cu o cutie.

Shoebox este modalitatea prin care sunt ajutati copiii orfani sau saraci care nu ar trebui sa ramana fara cadouri de Craciun. Si bineinteles ca noi nu ii vom lasa. Cum puteti ajuta? Pai uite asa: se ia o cutie de pantofi, se ambaleaza frumos (gasiti aici cum) si se umple cu tot ce te lasa sufletul sa daruiesti. Aveti timp pana pe 15 decembrie.

Shoebox este o campanie de ajutorare ajunsa la editia a-6-a (si le uram la cat mai multe) pornit din initiativa a doua doamne cu suflet mare. Link-ul cu locatiile unde puteti duce cutiile: http://shoebox.ro/locatii/. De asemenea, pentru mai multe detalii referitoare la campanie gasiti pe site-ul: http://shoebox.ro.

Sursa foto: http://shoebox.ro/.


Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: