Eu, Heidi, Charlie si hora ciocolatei

8 12 2012

A pronuntat careva cuvantul ciocolata? Este o mare greseala sa faci asta in preajma mea. Nu degeaba mi se spune Devoratoarea de Ciocolata. Imi place la nebunie acest desert si tot ce contine acest ingredient, astfel ca nu mananc decat prajitura cu ciocolata, tort cu ciocolata, fursecuri cu ciocolata si daca cei de la chinezesc ar inventa, pe langa bucatele caramelizate, cele trase-n ciocolata, as fi prima care ar comanda.

Eu si ciocolata

Eu si ciocolata

Sa va povestesc inceputurile noastre? Sunt cam incetosate (doar au trecut vreo 2 decenii 🙂 ) dar parca se mai zareste ceva. Vad un pom de Craciun in care atarna bomboanele de brad (evident, invelite in ciocolata) si dedesubt jucarii si multe dulciuri. Ma vad pe mine cu ochii sclipitori care aruncau raze asupra mormanului de  glucide desfacand in graba o ciocolata si infulecand cu pofta. A, da! si pe mama care-mi sufla in ceafa si repeta sa mananc moderat, sa pastrez si pentru mai tarziu, sa nu mi se faca rau. „Glumesti?” ziceam eu in sinea mea. „Cum ar putea atata placere sa fie ceva rau? De ce sa ma opresc daca fiecare celula zice ca mai vrea? De ce atunci cand trebuie sa mananc supa si spun ca nu mai vreau trebuie totusi sa mai insist si sa ma ridic satula de la masa si acum trebuie sa flamanzesc?”.

Dupa inceputuri, ma visam Charlie care zburda in „The Chocolate Factory”, pe care l-am descoperit in manualul de engleza. Ulterior vad imaginea mea dezamagita cand am descoperit ca Heidi fetita muntilor nu este Charlie in varianta feminina. Aha, uite si o imagine cu mine bucuroasa de ziua colegilor de clasa cand primeam bomboane Heidi invelite in ambalaj rosu sau verde, al carui fosnet parca il aud acum.

Ajungand la prezent, sunt eu careia nu ii lipseste ciocolata din frigider. Astfel ca, ce poate fi mai tare decat un club dedicat acestei pasiuni? Deci nu aveti cum sa lipsiti din Heidi Choco Club si, daca tot va inscrieti, bifati acolo ca ati aflat despre aceasta exlusivista adunare de pe blog, sa se vada ca suntem multi bloggeri si cititori virusati si marcati de acest desert.

Ciocolata Heidi

Ciocolata Heidi

Suficient am povestit, acum va las caci mi-au curs balele pe taste si ma duc sa mai savurez o tableta, doua, trei!

 

 


Acțiuni

Information

3 responses

8 12 2012
banciu

ciocolata pentru mine =fericire si uite ciocolata mea preferata http://heidi-chocolate.com/products/grand%E2%80%99or-walnuts-honey/ deci vine Craciunul :))))

8 12 2012
floripacea

Chiar vine. Sa curga cu ciocolataaa!

10 12 2012
Anamaria

Dupa articolul asta visez doar ciocolata!

Lasă un comentariu