Integrama sau gandirea multilaterala

24 04 2013

De la noi din casa nu au lipsit niciodata integramele. Teoretic, erau rezervate celor mari, dar mama ne mai consulta adesea asupra unor rezolvari ca sa simtim ca luam si noi parte la deslusirea acestora, nu doar ca stam si cascam ochii. Astfel ne si antrenam pentru momentul cand le vom putem rezolva si singuri.

Acum imi cumpar mereu cand plec cu trenul cate o integrama si nu ma las pana nu o termin. Ma framanta sa vad careurile acelea goale si fac tot posibilul sa gasesc rezolvare. Mereu am considerat ca rezolvarea integramelor este un fel de antrenament pentru dezvoltarea unei gandiri multilaterale, fortandu-te sa cauti solutii sau definitii diverse pentru cuvinte comune. Uneori, chiar si un cuvant extrem de banal poate ridica dificultati cand esti fortat sa il asimilezi altei situatii cu care nu esti familiar.

Integramele au ajuns si ele in online, s-au alaturat curentului 2.0., si le gasim fie pe site-uri (probabil ca sunt de ceva vreme, dar eu abia acum le-am descoperit).: http://www.integrameonline.ro/ sau chiar sub forma de aplicatie pe telefon: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.happyfacedevs.integrame.

Have fun!

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: